NL BE
Ekomi
 
echte klantenmeningen
€ 0,00
  Productomschrijving Technische gegevens Fotoboek Videos Kwaliteit Levering Betaling Garantie  

Heeft u hulp nodig?

Helpdesk
Vandaag bereikbaar
van 09:00 Tot 17:00 uur
+31 85 001 28 30
Hoofdkantoor Silvano Online
 
echte klantenmeningen

Hoogwaardig watermatras

Wilt u een hoogwaardig watermatras kopen?

Dan bent u bij Silvano Waterbedden aan het juiste adres.

Onze watermatrassen zijn geschikt voor elk merk en model waterbed en worden geproduceerd conform Europese richtlijnen, in eigen fabriek en met de allerhoogste kwaliteitscontrole.

Heeft u hulp nodig?

0080 - 0100 12345

(gratis)

0049 - 2871 2182926

Hoofdkantoor Silvano Online

Op werkdagen bereikbaar
van 08:00 tot 18:00 uur

Standaard inbegrepen

opties

Keuze uit alle afmetingen voor dezelfde prijs  
Watermatras monosysteem Watermatras duosysteem
Hoge kwaliteit premium vinyl DIN EN 71-3 gecertificeerd Speciale gezondheidsvriendelijke vinylkwaliteit MESAMOLL 2 van LANXESS
Veiligheidsvoering van vinyl DIN EN 71-3 gecertificeerd en MESAMOLL 2 van LANXESS
9 individuele stabilisaties naar keuze  
  Vul- en slangenset Mono of Duo
  Conditioner
  Cleaner
  Air-Extractor
  Repairkit
  Thermodivider
  Isolatiemat
Online te downloaden instructieboekje  
Online opbouw-instructiefilm  
Gratis bezorging aan huis Montage, of demontage en montage

Beste Kwaliteits Keuze

Voor elk model kunt u kiezen uit een softside of hardside watermatras.

Softside watermatrassen

Kiest u voor een Silvano softside watermatras, dan weten wij dat u een waterbed hebt met een zachte, aan de binnenzijde schuin aflopende, schuimrand. Bij de bestelling van uw Silvano softside watermatras is het belangrijk dat u de buitenmaat van het waterbed opmeet, dus inclusief de schuimranden. Wij zorgen er dan voor dat u de juiste maat watermatras geleverd krijgt voor uw waterbed.

Hardside watermatrassen

Bij waterbedden zonder schuimranden kiest u voor het Silvano hardside watermatras. De omranding van uw ledikant zorgt voor het houvast van uw watermatras. In tegenstelling tot de softside matrassen meet u bij de Silvano hardside watermatrassen de werkelijke afmetingen van uw matras op, dus exclusief de randen van het ledikant.

DIN EN 71-3 vinyl

Hoge kwaliteit Premium Vinyl DIN EN 71-3 gecertificeerd De folie van onze waterbedden bestaat uit vinyl. De grondstoffen zout en olie vormen de basis voor de productie van vinyl. De weekmaker en het bindmiddel van het door ons gebruikte vinyl zijn op gezondheidseffecten getest en voldoen aan de Europese richtlijnen voor levensmiddelenverpakkingen en de DIN EN 71-3.

De weekmaker die gebruikt wordt voor de Silvano watermatrassen zorgt voor een levenslange flexibiliteit en dichtheid. Het vinyl voldoet aan alle maatstaven en normen van de Europese Unie.

Extra Gratis water ligcomfort pomp
t.w.v. €25,00
bij elk watermatras
Gratis
€40,00 + €25,00
= €65,00

Mesamoll 2 vinyl

Speciale gezondheidsvriendelijke vinylkwaliteit door MESAMOLL 2 van LANXESS
Mesamoll 2 vinyl geeft onze waterbedden, in combinatie met een perfecte productie, een nog langere levensduur. Deze watermatrassen zijn milieuvriendelijk, sterk en bijzonder slijtvast. Het vinyl is dikker dan dat van andere vinylsoorten. Daarnaast leent Mesamoll 2 vinyl zich uitstekend voor heat-sealing (naadloos lassen).

Nog langere levensduur door Mesamoll 2
Onderstaande tabel laat het kwaliteitsverschil zien tussen Mesamoll 2 vinyl en normaal DEHP vinyl. Voor het testen van de duurzaamheid werden beide vinylsoorten blootgesteld aan Noordzeezouten en -bacteriën. Het vinyl van het veel gebruikte DEHP waterbed toont een beduidend grotere slijtageaanslag op de elasticiteit en duurzaamheid. Het Mesamoll 2 vinyl is daarentegen na 5 jaar nog steeds in topconditie!

Veiligheidsvoering voor ieder model waterbed.

De watermatrassen liggen altijd omringd in de veiligheidsvoering. Het is erg verstandig dit tergelijketijd mee te vervangen. De veiligheidsvoering wordt in dezelfde kleur en kwaliteit mee geleverd. Door de speciale foam-omslag functie kan het watermatras nog makkelijker en beter worden onderhouden. Hierdoor wordt een nog langere levensduur van het watermatras behaald.

Afmeting Softside watermatrassen

Bij de bestelling van uw Silvano softside watermatras is het belangrijk dat u de buitenmaat van het waterbed opmeet, dus inclusief de schuimranden. Wij zorgen er dan voor dat u de juiste maat watermatras geleverd krijgt voor uw waterbed.


Afmeting Hardside watermatrassen

Bij de bestelling van uw Silvano softside watermatras is het belangrijk dat u de buitenmaat van het waterbed opmeet, dus inclusief de schuimranden. Wij zorgen er dan voor dat u de juiste maat watermatras geleverd krijgt voor uw waterbed.


Individuele stabilisatie

Een juiste stabilisatie is vaak de ultieme feelgoodfactor in een waterbed. Daarom kunt u bij Silvano een keuze maken uit zes verschillende soorten stabilisatie. Bij een duosysteem kunt u individueel, dus onafhankelijk van uw partner, het stabilisatietype uitkiezen.

Materiaal

De vezels zijn van zeer hoge kwaliteit en behandeld met een extra coating. De extra coating zorgt ervoor dat de vezels in een optimale conditie blijven en er tegelijkertijd minder luchtvorming voorkomt in het water. De vezels worden door 8 speciale bevestigingen met de hand aan elkaar genaaid, om het loslaten van de vezellagen te voorkomen.


F0 - 0% demping
0 vezellagen
ca. 10-15 sec. tot volledige demping
F1 - 20% demping
1 vezellaag
ca. 6-8 sec. tot volledige demping
F2 - 40% demping
2 vezellagen
ca. 5-6 sec. tot volledige demping
F3 - 60% demping
3 vezellagen
ca. 4-5 sec. tot volledige demping
F4 - 80% demping
4 vezellagen
ca. 3-4 sec. tot volledige demping
F5 - 95% demping
5 vezellagen
ca. 1-2 sec. tot volledige demping
F6 - 100% demping
6 vezellagen
ca. 0,5 sec. tot volledige demping
F7 - 100% demping
7 vezellagen
ca. 0 sec. tot volledige demping
F8 - 120% demping
8 vezellagen
incl. lendensteun
ca. 0 sec. tot volledige demping
 

Isolatie mat (bespaar 20% energie kosten)

Komt onder het matras en de verwarming te liggen, zodat de warmte niet naar onder verloren gaat. Bespaar tot 20% verbruikskosten.

Waterslangenset

Gelijk aan de slag om het waterbed op te bouwen of om het watermatras te vervangen? Vergeet dan niet de waterslangenset met speciaal veiligheidskoppelstuk mee te bestellen. Dit koppelstuk is met één handbeweging vast te zetten aan de watervulopening van het watermatras. De speciale veiligheidskoppeling voorkomt dat door de waterdruk de slang van de watervulopening afschiet. In het pakket zijn de kraankoppelingen inbegrepen.

Warmtescheidingswand

De warmtescheidingswand wordt alleen gebruikt bij een duosysteem. De wand wordt tussen de watermatrassen geplaatst, waardoor de temparatuur van beide watermatrassen perfect gescheiden blijft.

De warmtescheidingswand heeft nog een extra comfortfunctie. Als u of uw partner zich omdraait, vangt de scheidingswand door zijn speciale piramidevorm de deining op en geeft dit niet door naar het andere watermatras. Hierdoor is voor beide partners een nog betere nachtrust gegarandeerd.

Duo waterslang-/koppelingenset

De duo-uitvoering geeft een prima resultaat aangezien de watermatrassen gelijktijdig worden gevuld! Door middel van de 2-weg-waterverdeler wordt het water voor elk watermatras aan de linker- en rechterkant perfect verdeeld.
Alle benodigdheden (slang, kraan)

Gratis aflevering op iedere gewenste werkdag

Op elke werkdag voor 17:00 uur besteld, vandaag verstuurd!

Montage

Wilt u dat onze ervaren monteurs voor u het watermatras deskundig afvullen en ontluchten, dan is dat mogelijk voor een bedrag van € 99,- . Montage kan al binnen 6 werkdagen na uw bestelling. Onze afdeling Planning neemt hiervoor binnen 24 uur contact met u op om een passende afspraak te maken.

Demontage & Montage

Wilt u dat onze ervaren monteurs voor u het oude watermatras leegpompen en het nieuwe watermatras deskundig afvullen en ontluchten, dan is dat mogelijk voor een bedrag van € 145,- . (De-)montage kan al binnen 6 werkdagen na uw bestelling.

Een watermatras of waterbed kopen bij Silvano Waterbedden biedt u de garantie van een

uitstekende kwaliteit en optimale vorm.

DIN EN 71-3 vinyl

Hoge kwaliteit Premium Vinyl, DIN EN 71-3 gecertificeerd

Het materiaal waarvan onze waterbedden worden gemaakt, is een vinylproduct. De grondstoffen zout en olie vormen de basis voor de productie van vinyl. De weekmaker en het bindmiddel in het door ons gebruikte vinyl zijn op gezondheidseffecten getest en voldoen aan de Europese richtlijnen voor levensmiddelenverpakkingen en de DIN EN 71-3.

De weekmaker die gebruikt wordt voor de Silvano watermatrassen zorgt voor een levenslange flexibiliteit en dichtheid. Het vinyl voldoet aan alle maatstaven en normen van de Europese Unie.

MESAMOLL 2 vinyl

Speciale vinylkwaliteit met MESAMOLL 2 van LANXESS voor gezond slapen

Mesamoll 2 vinyl geeft onze waterbedden in combinatie met een perfecte productie een nog langere levensduur. Deze watermatrassen zijn milieuvriendelijk, sterk en bijzonder slijtvast.

Het vinyl is dikker dan van andere vinylsoorten. Daarnaast leent Mesamoll 2 vinyl zich uitstekend voor heat-sealing (naadloos lassen). Mesamoll 2 vinyl wordt ook gebruikt voor de vervaardiging van speelgoed voor jonge kinderen, omdat het volledig vrij is van schadelijke weekmakers.

De kwaliteit in eigen hand

Over kwaliteit gesproken... De kwaliteitcontroles hebben we in onze fabrieken volledig in eigen hand. Ook dat is het voordeel van Silvano Waterbedden. Er verlaat dan ook geen waterbed of waterbed vervangings artikel de fabriek zonder de goedkeuring van onze strenge keurmeesters. Silvano Waterbedden  ontwikkelt uitsluitend kwaliteitsproducten die jaren en jaren meegaan.

Garantie

We zijn zó overtuigd van onze eigen kwaliteit dat we u maar liefst 5 jaar garantie geven op de DIN EN 71-3 vinyl  watermatrassen  en 10 jaar op de watermatrassen MESAMOLL 2 vinyl

DIN EN 71-3 MESAMOLL 2 vinyl

Gratis bezorging v.a. € 20,- Montage / Demontage
Watermatrassen 1 - 2 Werkdagen
voor 17:00 besteld
4 - 6 Werkdagen

Tijdens de Kerst en Oud en Nieuw hebben bestellingen een langere levertijd.

Verzendkosten

We berekenen over onze producten GEEN verzendkosten vanaf een aankoopbedrag van € 20,- . Voor bestellingen onder € 20,- brengen wij € 6,95 verzendkosten in rekening. De retourzending is GRATIS.

Nadat uw bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvangt u een verzendbevestiging e-mail met een DHL track & trace code. Met deze code kunt u de bestelling pas volgen na 18:00 uur.

Bezorg pogingen

De bezorger van DHL biedt de bestelling aan op het afleveradres. Wanneer u de bestelling niet aan kunt nemen, ontvangt u een notificatie van DHL.

Met deze notificatie kunt u op de website van DHL een nieuwe bezorgafspraak inplannen, de bestelling bij de buren laten afleveren of de bestelling bij een DHL punt laten afleveren. Let op, dit dient te doen voor 22.00 uur op de dag van de eerste bezorgpoging.

Mocht u niet gebruik maken van de genoemde mogelijkheden, dan wordt uw bestelling de volgende bezorg dag weer aangeboden. Mocht u dan wederom de bestelling niet in ontvangst kunnen nemen, dan wordt de bestelling naar een DHL punt gebracht waar u het gedurende 3 weken af kunt halen alvorens het weer retour wordt gestuurd naar Silvano Waterbedden.

Link DHL:

Meer informatie over verzending:

 

Welke betaalmogelijkheden heb ik bij Silvano?

Bij Silvano heeft u de keuze uit verschillende betalingsmogelijkheden:

Betalen met iDEAL 

U hebt ook de mogelijkheid om per iDEAL te betalen. Dit verloopt via een aantal stappen:

  1. Wanneer u gebruik maakt van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank, dan kunt u gebruik maken van iDEAL.
  2. U legt uw bestelling in uw winkelwagentje. Vervolgens kunt u kiezen bij betaalwijzen om te betalen met iDEAL.
  3. U wordt doorgeleid naar uw eigen internet bankieren omgeving, waar uw betaling klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling.
  4. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven, Silvano krijgt dan bericht dat de bestelling is betaald.
  5. LET OP: Vergeet niet na het betalen terug te gaan naar onze site om uw bestelling af te ronden! Vervolgens kunnen wij beginnen met uw bestelling te verwerken.

Betalen met Creditcard 

Bij ons kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Master Card, Visa en American Express.

Het bedrag wordt aan het einde van de creditcardafrekening van uw rekening geint. Bij een retourzending zal het bedrag worden bijgeschreven op uw creditcardrekening.

Uw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Silvano veilig.

Betalen onder Rembours 

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. Silvano berekent GEEN extra rembours kosten.

Vooruitbetalen 

Indien u ervoor kiest om vooruit te betalen, ontvangt u na het sturen van uw bestelling een bevestiging per e-mail met het rekeningbedrag en onze bankgegevens.

Uw bestelling wordt verstuurd zodra uw betaling is ontvangen door ons. Afhankelijk van uw bank kan het 2 - 4 werkdagen duren voordat uw betaling door ons is ontvangen. Neemt u alstublieft in acht dat hierdoor de levertijd aanzienlijk langer kan worden.

Let u er alstublieft op om bij het overschrijven het ordernummer te vermelden, alleen zo is een snelle levering mogelijk. De bestelde goederen blijven tot de ontvangst van uw betaling (maximaal 9 dagen) voor u gereserveerd.

Let op: Indien u geen bevestiging heeft ontvangen wordt u geadviseerd uw spamfilter instellingen te controleren en zo nodig aan te passen.

Betalen met Bancontact/MisterCash 

Als u een Bancontact/MisterCash kaart heeft en over een digipass of kaartlezer van uw bank beschikt, dan kunt u uw aankopen op onze site vereffenen door uw kaartnummer en de vervaldatum van de kaart te vermelden. U zal tijdens het betaalproces worden doorgestuurd naar de betaalomgeving van uw bank voor het afronden van de bestelling.

Als u een bestelling via Bancontact/MisterCash betaalt, ontvangt u van ons altijd een ontvangstbevestiging.

Garantie Silvano waterbed

Met de aankoop van een Silvano waterbed en (één of meerdere) onderstaande overige artikelen/accessoires verzekert u zich 
van een uitstekende aanwinst met een jarenlange garantie:

 

Omvang garantie

Lasnaden:
Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Daarom verlenen wij 10 jaar garantie op de deugdelijkheid van de lasnaden van het Silvano watermatras. Indien daar een lekkage ontstaat door een materiaal- of fabricagefout heeft u de eerste vijf jaar een garantie van 100%. Van het 6e t/m het 10e jaar bedraagt de garantie respectievelijk 50%, 40%, 30%, 20% en 10%

Veiligheidsvoering, tijk, schuimrand, bodem en optionele bedmeubelen:
100% garantie op materiaal- en fabricagefouten gedurende 2 jaar.

Verwarmingselementen
Op het verwarmingssysteem verleent de fabrikant een rechtstreekse garantie van twee jaar. De garantievoorwaarden van de betreffende fabrikant zijn hier van toepassing.

Overige producten:
Een garantie van twee jaar geldt voor het bedtextiel, uiteraard met uitsluiting van de gebruikelijke slijtage bij normaal gebruik.

Garantietermijn
De garantietermijn gaat in per de datum van de aankoopfactuur. Voor het doen gelden van een aanspraak op garantie dient de koper het aankoopbewijs, waaruit de aankoopdatum duidelijk blijkt, te overleggen. De garantie kan niet worden overgedragen aan derden.

De garantie wordt alleen geboden onder voorwaarde van het juist opvolgen van de plaatsingsaanwijzingen en regelmatig onderhoud. Vervangen en gerepareerde goederen vallen eveneens onder de lopende garantie. De garantietermijn wordt door een reparatie of vervanging van onderdelen in de garantieperiode niet verlengd of vernieuwd. Indien een schade niet kan worden gerepareerd, vervangt Silvano binnen de garantietermijn het artikel door hetzelfde of een gelijkwaardig product.

Garantiebepalingen
Silvano verplicht zich materiaal- en fabricagefouten te herstellen conform het gestelde in artikel 'Omvang garantie'. Silvano behoudt zich het recht voor bij een niet meer te leveren product een gelijkwaardig product als vervanging te leveren.

Garantiebeperkingen
Schade die is ontstaan of het indirecte gevolg is van verkeerd gebruik, onjuiste bediening, te hoge belasting, ondeskundige plaatsing of verhuizing, reparaties of wijzigingen die door de koper zijn uitgevoerd, gebreken die voortvloeien uit normale slijtage of te wijten zijn aan onvoldoende onderhoud valt niet onder de garantie. Onder onderhoud wordt verstaan het elk halfjaar toevoegen van Silvano conditioner aan het water van het watermatras en de 2-maandelijkse reiniging van het matras met de speciale Silvano cleaner. Het verdient derhalve aanbeveling uw aankoopbewijzen van deze producten te bewaren. Maakt u gebruik van de automatische verzendservice van de Silvano onderhoudsproducten, dan staan uw bestellingen in ons systeem geregistreerd en is het niet nodig de aankoopbewijzen te bewaren.

Bovenstaande garantiebepalingen, doen niets af ten opzichte van de Wettelijke garantieperiode volgens de europese richtlijnen waar u als consument recht op heeft.