•  14 dagen bedenktijd
  •  100 dagen proefslapen

14 dagen bedenktijk

Alle waterbed onderdelen kunnen binnen 14 dagen (zichttermijn) aan ons worden geheel kostenloos geretourneerd indien deze niet zijn gebruikt. Uiteraard mag u het artikel wel beoordelen. U krijg van onze een retourlabel zodat u de retourkosten niet zelf hoeft te betalen. Zorg ervoor dat u de etiketten niet verwijdert en het artikel niet vies maakt. Dit bespaart u en ons, in het geval van een klacht, tijd en moeite. Na de 'zichttermijn van 14 dagen', heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen. u kan het binnen de wettelijke termijn een melding (herroeping) doen, waarna u daarna 14 dagen de tijd heeft voor het daadwerkelijke retourneren. Alle artikelen dienen binnen 14 dagen , compleet en in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking geretourneerd te worden.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Let op!! Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken nemen wij niet retour.

Retouradres
Kerkstraat 3
7091 CH Dinxperlo
Nederland

Hoe retourneer ik mijn producten?

  1. Stop het product terug in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Vervolgens plaats je het product in een verzenddoos om te retourneren. Graag geen labels op de originele doos plakken maar op de verzenddoos (ivm de verkoopbaarheid van het product).
  2. Vraag een retourlabel aan door op via de bovenstaande button
  3. Print het retourlabel uit die u via e-mail van onze klantenservice hebt gekregen. Plak het retourlabel op de verzenddoos. (Niet op de originele verpakking)
  4. Lever het pakket aan bij de dichtstbijzijnde PostNL-Locatie. Het is belangrijk dat je een bewijs van afgifte krijgt.
  5. Je ontvangt een e-mail zodra wij je retourzending hebben ontvangen in ons magazijn.

100 dagen proefslapen

Alleen bij complete waterbedden bieden wij u de unieke service van 100 dagen proefslapen. Hieraan zijn andere voorwaarden verbonden.

Terugbetaling

Het bedrag zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping worden terugbetaald via hetzelfde betaalmiddel als waar u mee betaald heeft. We betalen u dan het gehele bedrag incl. evt. verzendkosten terug. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat u heeft aangetoond de producten te hebben teruggestuurd.(welk moment eerder valt).

Artikel ruilen

Wanneer een artikel niet bevalt, niet de juiste maat of kleur heeft, wilt u dit artikel natuurlijk ruilen. Dit kunt u gemakkelijk doen door de te vervangen artikel(en) te retourneren en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling te plaatsten op de website. Zo ziet u gelijk of het artikel nog beschikbaar is. Wij raden u aan uw bestelling meteen te bevestigen, zeker als de voorraad nog maar gering is.

Wanneer u een nieuwe bestelling plaatst om uw huidige artikel(en) te vervangen houdt dit wel in dat u nog een rekening zal ontvangen. Wij kunnen helaas vanwege technische redenen de bestellingen niet met elkaar verrekenen. U betaalt dus in eerste instantie twee rekeningen. Na de herroeping van het eerste product krijgt u binnen enkele dagen (uiterlijk 14 dagen na herroeping) het restitutiebedrag op uw rekening gestort.

Retourprocedure complete waterbedden

Neem contact op met onze klantenservice voor een retourformulier. Indien u binnen de zichttermijn het waterbed wilt retourneren, zullen wij een afspraak maken met de transporteur om het product bij u op te halen. Hiervoor betaalt u geen kosten. Zorg ervoor dat u een stevige verpakking gebruikt voor het retourzenden. Indien redelijkerwijs mogelijk, gebruik dan de originele verpakking. Na de zichttermijn van 14 dagen bieden wij u alsnog de mogelijkheid het waterbed te retourneren binnen uiterlijk 100 dagen na aankoop. Zie de pagina proefslapen voor meer informatie hierover.

Uitzonderingen herroepingsrecht
Alle op maat gemaakte producten zijn maatwerkartikelen en vallen niet onder het herroepingsrecht. Als u een maatwerkartikel door Silvanowaterbedden laat produceren dient het artikel door u te worden afgenomen. Maatwerkproducten kunnen niet worden geannuleerd en u heeft geen recht op retournering van de gemaakte kosten.

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.