•  Snelle en Gratis bezorging (v.a. € 20,-)
  •  Ervaren monteurs

Montage

Uw waterbed zelf monteren of laten installeren?

Gaat u het waterbed zelf monteren? De montage van het waterbed is namelijk zeer goed zelf te doen. Het gaat in feite om een bouwpakket. Op onze website staan diverse handleidingen en instructie videos zodat u stap voor stap het zelf kunt monteren tot een compleet waterbed. Wanneer u de montage liever overlaat aan onze vakbekwame monteurs dan heeft u de keuze uit twee opties:

Complete waterbedden laten monteren door vakbekwame monteurs

Wij kunnen voor uw de waterbed montage verzorgen. Onze ervaren monteurs hebben een ruime kennis en kunde op het gebied van het monteren van waterbedden. Uw nieuwe waterbed is geproduceerd binnen één tot drie weken. Daarna kunnen wij de montage in gaan plannen. Onze afdeling planning neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met u op om een passende afspraak te maken. Het kan vervolgens weer vijf tot tien werkdagen duren voordat de monteur bij u aan de deur staat.

Watermatrassen laten monteren door vakbekwame monteurs

Wij kunnen voor de watermatrassen montage verzorgen. Onze ervaren monteurs hebben een ruime kennis en kunde op het gebied van het monteren van watermatrassen. Uw nieuwe watermatras is geproduceerd binnen één week. Daarna kunnen wij de montage in gaan plannen. Onze afdeling planning neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met u op om een passende afspraak te maken. Het kan vervolgens weer vijf tot tien werkdagen duren voordat de monteur bij u aan de deur staat.

Demontage & montage door vakbekwame monteurs

Wij kunnen u volledig ontzorgen bij de aankoop van een waterbed. Naast het monteren van uw nieuwe waterbed kunnen wij ook zorgdragen voor de demontage van het oude bed. Uw nieuwe waterbed is geproduceerd binnen één tot drie weken. Daarna kunnen wij de (de)montage in gaan plannen. Onze afdeling planning neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met u op om een passende afspraak te maken. Het kan vervolgens weer vijf tot tien werkdagen duren voordat de monteur bij u aan de deur staat.

Klik hier om te vragen naar de mogelijkheden