Montagemogelijkheden

Onderstaand vindt u de mogelijkheden m.b.t. het monteren van uw waterbed of watermatras.

Waterbed montage

Indien u een waterbed bij Silvano Waterbedden bestelt heeft u drie opties. U hebt de mogelijkheid om uw waterbed zelf te monteren. De montage van het waterbed is namelijk zeer goed zelf te doen. Het gaat in feite om een bouwpakket. Op onze website staan diverse handleidingen en instructievideo's, zodat u stap voor stap het waterbed zelf kan monteren. Bij deze mogelijkheid wordt het waterbed binnen 3 weken gratis thuisbezorgd. Daarnaast kunt u de montage en eventueel de demontage van uw oude (water)bed overlaten aan onze vakkundige monteurs.

Bezorging en montage van uw waterbed

Wanneer u de montage liever overlaat aan onze vakbekwame monteurs kiest u voor deze mogelijkheid. Onze ervaren monteurs hebben ruime kennis op het gebied van het monteren van waterbedden. Uw nieuwe waterbed is geproduceerd binnen één tot drie weken. Daarna kunnen wij de montage in gaan plannen. Onze afdeling planning neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met u op om een passende afspraak te maken. De kosten voor deze optie bedragen €199,-

Bezorging, montage en demontage van uw waterbed

Wij kunnen u volledig ontzorgen bij de aankoop van een waterbed. Naast het monteren van uw nieuwe waterbed, kunnen wij ook zorgdragen voor de demontage van het oude (water)bed. De kosten hiervoor bedragen €289,-. Uw nieuwe waterbed is geproduceerd binnen één tot drie weken. Daarna kunnen wij de (de)montage in gaan plannen. Onze afdeling planning neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met u op om een passende afspraak te maken.

Watermatras montage

Indien u een watermatras bestelt bij Silvano Waterbedden heeft u drie opties. U hebt de mogelijkheid om uw watermatras zelf te monteren. De montage van het watermatras is namelijk zeer goed zelf te doen. Het gaat in feite om een bouwpakket. Bij deze mogelijkheid wordt het watermatras gratis thuisbezorgd en voor 20:00 uur besteld is morgen in huis (alleen bij de volgende watermatrassen geldt een langere levertijd: hardside, calipore, lumbar lendesteun, openkernstructuur en 3D Fiber met 5 zone drukverdeling). Daarnaast kunt u de montage en eventueel de demontage van uw oude (water)bed overlaten aan onze vakkundige monteurs.

Watermatras zelf monteren

U hebt de mogelijkheid om uw watermatras zelf te monteren. De montage van het watermatras is namelijk zeer goed zelf te doen. Het gaat in feite om een bouwpakket. Bij deze mogelijkheid wordt het watermatras gratis thuisbezorgd. Voor 20:00 uur besteld is morgen in huis.

Bezorging en montage van uw watermatras

Wanneer u de montage liever overlaat aan onze vakbekwame monteurs kiest u voor deze mogelijkheid. De kosten voor deze optie bedragen €149,- Onze ervaren monteurs hebben ruime kennis op het gebied van het monteren van watermatrassen. Uw nieuwe watermatras is geproduceerd binnen één week. Daarna kunnen wij de montage in gaan plannen. Onze afdeling planning neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met u op om een passende afspraak te maken.

Bezorging, montage en demontage van uw watermatras

Wij kunnen u volledig ontzorgen bij de aankoop van een watermatras. Naast het monteren van uw nieuwe watermatras, kunnen wij ook zorgdragen voor de demontage van het oude watermatras. De kosten hiervoor bedragen €189,-. Uw nieuwe watermatras is geproduceerd binnen één week. Daarna kunnen wij de montage in gaan plannen. Onze afdeling planning neemt hiervoor zo snel mogelijk contact met u op om een passende afspraak te maken.

Retour nemen oude waterbed of watermatras

Omdat wij u de beste service willen verlenen, bieden wij ook de mogelijkheid om het oude waterbed of watermatras retour te nemen. Bij de levering van uw nieuwe waterbed nemen wij dan direct het oude exemplaar mee. Op deze manier hoeft u zich geen zogen te maken op het moment dat uw nieuwe waterbed geleverd wordt. De kosten voor deze service bedragen €149,- voor een compleet waterbed en €89,- voor het retour nemen van uw oude watermatrassen. Let op! Deze service is alleen mogelijk in combinatie met montage of demontage.

Klik hier om te vragen naar de mogelijkheden