Swipe to the right

Waarom kiezen voor het beste waterbed bedtextiel?

3 months ago Geen opmerkingen

Bedtextiel heeft bij een waterbed een belangrijke functie. Een watermatras is waterdicht en kan in tegenstelling tot een standaard matras niet ademen. Een waterbed tijk in combinatie met het hoeslaken bepalen dus in belangrijke mate het slaapcomfort.

​Waterbedden met een Mesamoll 2® watermatras

3 months ago Geen opmerkingen

Mesamoll 2® vinyl is een speciaal soort vinyl waarin Mesamoll® II weekmaker wordt gebruikt van Lanxes. Door het toevoegen van dit additief wordt een gezondheidsvriendelijke vinylkwalieit verkregen, zonder schadelijke weekmakers.

De 5 essentiële waterbed toebehoren

7 months ago Geen opmerkingen

Een waterbed is niet compleet zonder accessoires en toebehoren. In dit artikel beschrijven wij de 5 essentiële toebehoren voor uw waterbed.

Wat kost een waterbed?

7 months ago Geen opmerkingen

Een waterbed kost tussen de € 399 en de €3000,-. De prijs van een waterbed wordt onder andere bepaald door de afmeting van het bed, de verschillende (luxe) opties en het model. Ook de stabilisatie graad bepaalt in sterke mate de prijs van uw nieuwe waterbed.

Waterbed temperatuur

8 months ago Geen opmerkingen

De temperatuur van een waterbed kan met behulp van de speciale waterbedverwarming zeer nauwkeurig ingesteld worden. Het comfort van een waterbed hangt sterk af van de ingestelde temperatuur.

Het beste waterbed bestel je in 2020 online!

8 months ago Geen opmerkingen

Ruim 50 jaar heeft het waterbed zich bewezen als een zeer goed alternatief voor een conventioneel matras. De ontwikkeling van waterbedden heeft in deze jaren niet stilgestaan. Anno 2020 zijn waterbedden geheel naar uw wens samen te stellen.

Watermatras zelf plaatsen en/of vervangen doe je zo!

1 years ago Geen opmerkingen

Lees hier alles over het zelf plaatsen en het vervangen van uw watermatras.

Het stroomverbruik van een waterbed

1 years ago Geen opmerkingen

Er wordt vaak gesuggereerd dat waterbedden veel energie verbruiken. Echter, onterecht! Want hoeveel stroom verbruikt een waterbed nou werkelijk?

Toe aan een nieuw waterbed

1 years ago Geen opmerkingen

Denkt u toe te zijn aan een nieuw waterbed? Verdiept u zich dan eens in het brede assortiment van silvanowaterbedden.nl. Door onze flexibele standaardmaten en de mogelijkheid om bedden op maat te maken, kunt u uw verouderde matras van welk merk dan ook, altijd laten vernieuwen door een Silvano’s!

De gezondste slaaphouding

1 years ago Geen opmerkingen

Welke slaaphouding is het beste voor je lichaam? En welk effect heeft het slapen op je buik, je zij of je rug op je nachtrust en de rest van je lichaam? Een goede nachtrust is uitermate belangrijk voor je gezondheid.