Swipe to the right

Kan ik mijn waterbed leegpompen met een tuinslang?

6 dagen terug Geen opmerkingen

U wilt uw waterbed verplaatsen omdat u gaat verhuizen of u uw kamer grondig wilt schoonmaken. U moet eerst uw waterbed leeg laten lopen, anders kan u uw waterbed beschadigen. Veel mensen denken dat je het waterbed met een tuinslang leeg kan laten lopen, maar dat adviseren wij niet. Waarom niet?

Waterbed tijk wassen en onderhouden

13 dagen terug Geen opmerkingen

Naast dat een waterbed heerlijk slaapt, is het ook nog eens heel hygiënisch. Het matras van een waterbed kun je makkelijk wassen en daardoor krijgen huisstofmijten geen kans. Veel mensen weten niet goed hoe ze een waterbed schoon moeten houden, waardoor er als nog allergische reacties kunnen ontstaan. Het is belangrijk om het schoonhouden van een waterbed goed bij te houden, zodat je problemen voorkomt. Op welke manier onderhoud je het beste je waterbed?

​Help, mijn waterbed stinkt!

13 dagen terug Geen opmerkingen

U heeft een nieuw waterbed gekocht, maar na een tijdje begint het enorm te stinken. Het bezorgt minder slaapplezier, omdat u erg last heeft van de stank. Hoe kunt u dit probleem oplossen? Valt er eigenlijk wel wat aan te doen? Hoe kunt u er iets aan doen?

Mijn waterbed lekt, wat nu?

16 dagen terug Geen opmerkingen

Naar aanleiding van een aantal vragen omtrent een lekkend waterbed hebben we besloten een blog artikel te schrijven over lekkende waterbedden. We hopen dat u na het lezen van dit artikel een lekkend waterbed kunt signaleren en tevens weet welke handelingen u moet verrichten. Mocht u na afloop nog vragen hebben, dan helpen onze waterbed experts u graag!

Lucht in de watermatras en hoe te verwijderen

16 dagen terug Geen opmerkingen

We krijgen regelmatig telefoontjes van klanten met de vraag wat ze moeten doen als er teveel lucht in het watermatras is. Aan de hand van dit probleem hebben we besloten een artikel te schrijven over de lucht in het watermatras, zodat u perfect geïnformeerd bent, wat u hiertegen kunt doen. Mochten er naar aanleiding van dit artikel nog vragen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Waterbed afstellen en vullen

16 dagen terug Geen opmerkingen

Voor je optimaal gebruik kunt maken van je waterbed en daadwerkelijk optimaal slaapgenot ervaart is het eerst zaak het waterbed goed af te stellen en uiteraard op de juiste wijze te vullen. Het afstellen en vullen van het waterbed luistert erg nauw. Is je matras bijvoorbeeld net niet voldoende gevuld, dan kan het bed al veel minder comfortabel aanvoelen.

Handige tips voor waterbed onderhoud

20 dagen terug Geen opmerkingen

U heeft een waterbed gekocht, maar u heeft geen idee hoe u deze moet onderhouden. In dit artikel zullen we een aantal punten bespreken hoe u, uw waterbed het beste kunt onderhouden. Door goede onderhoud te verrichten zult uw waterbed langer mee gaan en frisser ruiken. We hopen u door middel van dit artikel genoeg informatie te kunnen verschaffen omtrent het onderhouden van een waterbed. Mocht u na afloop nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Zo verbetert u, uw nachtrust!

20 dagen terug Geen opmerkingen

Op verzoek van veel klanten hebben we besloten om een blog artikel te schrijven met een aantal tips over nachtrust. Deze tips zorgen ervoor dat uw nachtrust beter wordt. Mocht u naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.