Swipe to the right

De 5 essentiële waterbed toebehoren

1 month ago Geen opmerkingen

Een waterbed is niet compleet zonder accessoires en toebehoren. In dit artikel beschrijven wij de 5 essentiële toebehoren voor uw waterbed.

Wat kost een waterbed?

1 month ago Geen opmerkingen

Een waterbed kost tussen de € 399 en de €3000,-. De prijs van een waterbed wordt onder andere bepaald door de afmeting van het bed, de verschillende (luxe) opties en het model. Ook de stabilisatie graad bepaalt in sterke mate de prijs van uw nieuwe waterbed.

Waterbed temperatuur

2 months ago Geen opmerkingen

De temperatuur van een waterbed kan met behulp van de speciale waterbedverwarming zeer nauwkeurig ingesteld worden. Het comfort van een waterbed hangt sterk af van de ingestelde temperatuur.

Het beste waterbed bestel je in 2020 online!

2 months ago Geen opmerkingen

Ruim 50 jaar heeft het waterbed zich bewezen als een zeer goed alternatief voor een conventioneel matras. De ontwikkeling van waterbedden heeft in deze jaren niet stilgestaan. Anno 2020 zijn waterbedden geheel naar uw wens samen te stellen.

Watermatras zelf plaatsen en/of vervangen doe je zo!

7 months ago Geen opmerkingen

Lees hier alles over het zelf plaatsen en het vervangen van uw watermatras.

Het stroomverbruik van een waterbed

7 months ago Geen opmerkingen

Er wordt vaak gesuggereerd dat waterbedden veel energie verbruiken. Echter, onterecht! Want hoeveel stroom verbruikt een waterbed nou werkelijk?

Toe aan een nieuw waterbed

7 months ago Geen opmerkingen

Denkt u toe te zijn aan een nieuw waterbed? Verdiept u zich dan eens in het brede assortiment van silvanowaterbedden.nl. Door onze flexibele standaardmaten en de mogelijkheid om bedden op maat te maken, kunt u uw verouderde matras van welk merk dan ook, altijd laten vernieuwen door een Silvano’s!

De gezondste slaaphouding

7 months ago Geen opmerkingen

Welke slaaphouding is het beste voor je lichaam? En welk effect heeft het slapen op je buik, je zij of je rug op je nachtrust en de rest van je lichaam? Een goede nachtrust is uitermate belangrijk voor je gezondheid.

Waterbed tijk kiezen en plaatsen

8 months ago Geen opmerkingen

Dat een waterbed vele voordelen biedt op het gebied van ligcomfort moge duidelijk zijn. Daarnaast zorgt een watermatras voor uitermate goede hygiëne, doordat de waterkern, waterdicht is. Dit maakt het matras resistent tegen vocht, waardoor er geen vochtopname plaats vindt in het matras en daarom vrij is van bacteriën.

Verlicht een waterbed artroseklachten?

8 months ago Geen opmerkingen

In Nederland is Artrose met maar liefst 1,2 patiënten, een van de meest voorkomende reumatische aandoeningen. De chronische ziekte beperkt niet alleen de bewegingsruimte in het dagelijks leven, maar beïnvloed ook zeker de nachtrust.