Swipe to the right

Watermatras vervangen? Maak de juiste keuzes!

3 months ago Geen opmerkingen

Uit ervaring weten wij dat het kiezen van een nieuw watermatras soms lastig is. Wij adviseren onze klanten daarom actief via telefoon, mail, chat of in onze showroom om de juiste keuzes te maken.

Boxspring waterbed

3 months ago Geen opmerkingen

Een boxspring waterbed is een populair model. Het Silvano Box waterbed kunt u geheel naar uw persoonlijke wens samenstellen met de waterbed configurator. Lees hier alles over het boxspring model waterbed.

Hardside of softside waterbed kopen?

3 months ago Geen opmerkingen

Veel klanten stellen de vraag "Moet ik een hardside of een softside waterbed kopen?". De keuze is eenvoudig! Wij geven in dit artikel een uitleg over de verschillen tussen een softside en een hardside waterbed.

​Online waterbed kopen? 10 Tips!

3 months ago Geen opmerkingen

Waarom zou ik een waterbed online willen kopen? Bekijk hier 10 tips over het online bestellen van een waterbed. Maak bij het aanschaffen van uw waterbed de juiste keuzes zodat u jaren onbezorgd kunt genieten van uw nieuwe bed.

Waterbed verwarming carbon of keramiek?

3 months ago Geen opmerkingen

Wist u dat een carbon waterbedverwarming tot 20% besparing kan opleveren op uw energiekosten? Lees hier alles over de verschillen tussen een keramische en een carbon waterbedverwarming.

Hoe vervang ik de verwarming van mijn waterbed?

3 months ago Geen opmerkingen

Uw waterbed verwarming vervangen kunt u makkelijk zelf doen. Maar u doet dit niet zomaar eventjes tussendoor. U moet namelijk uw matras volledig leegmaken en verwijderen uit het waterbed.
Normaal gesproken gaan waterbed verwarmingen lang mee. Hierover leest u verder in dit artikel. Toch kan het gebeuren dat uw waterbed verwarming op een bepaald moment niet meer degelijk functioneert. Dat moet u het vervangen. U zal uw watermatras moeten laten leeglopen. Pas daarna kunt u de nieuwe waterbed verwarming installeren.
Hieronder vindt u een stappenplan om uw waterbed verwarming zelf te vervangen.

Waterbed kopen? Waarop moet u letten.

4 months ago Geen opmerkingen

In dit blog artikel zullen we het hebben over de factoren waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een waterbed. We zullen het vooral hebben over. 1. Het kiezen tussen een mono of duo systeem 2. Het kiezen tussen een hardside of een softside 3. Welke stabilisatie het beste bij u past. Aan de hand van deze drie onderwerpen zult u in staat zijn om de beste waterbed te kiezen die past bij uw wensen. Mocht u na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen

Kan ik mijn waterbed leegpompen met een tuinslang?

4 months ago Geen opmerkingen

U wilt uw waterbed verplaatsen omdat u gaat verhuizen of u uw kamer grondig wilt schoonmaken. U moet eerst uw waterbed leeg laten lopen, anders kan u uw waterbed beschadigen. Veel mensen denken dat je het waterbed met een tuinslang leeg kan laten lopen, maar dat adviseren wij niet. Waarom niet?

Waterbed tijk wassen en onderhouden

4 months ago Geen opmerkingen

Naast dat een waterbed heerlijk slaapt, is het ook nog eens heel hygiënisch. Het matras van een waterbed kun je makkelijk wassen en daardoor krijgen huisstofmijten geen kans. Veel mensen weten niet goed hoe ze een waterbed schoon moeten houden, waardoor er als nog allergische reacties kunnen ontstaan. Het is belangrijk om het schoonhouden van een waterbed goed bij te houden, zodat je problemen voorkomt. Op welke manier onderhoud je het beste je waterbed?

​Help, mijn waterbed stinkt!

4 months ago Geen opmerkingen

U heeft een nieuw waterbed gekocht, maar na een tijdje begint het enorm te stinken. Het bezorgt minder slaapplezier, omdat u erg last heeft van de stank. Hoe kunt u dit probleem oplossen? Valt er eigenlijk wel wat aan te doen? Hoe kunt u er iets aan doen?