Bezoek onze waterbedden showroom in Dinxperlo

Waterbedden showroom Silvano Waterbedden / The Bed Company

Gratis en vrijblijvend slaap adviesgesprek op afspraak. Onze Silvano slaapadviseurs heten u van harte welkom en staan voor u klaar met een deskundig en persoonlijk advies. Door voortdurende scholing zijn zij uitstekend op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden.

Maak hier uw persoonlijke afspraak. Hierdoor kunt u ook tijdens grote drukte altijd rekenen op kwalitatief hoogwaardig advies, een hoge betrokkenheid van onze medewerkers, grote zorg voor u als klant en een persoonlijke service.

Doorloop de volgende stappen en maak een afspraak, wij staan op u te wachten met een heerlijk kopje koffie.

Plan een afspraak in

Het is mogelijk om onze showroom zowel door de weeks, als in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

1. Vul in het onderstaande formulier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Eén van onze slaapspecialisten neemt dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Laat in het opmerkingen veld eventueel uw voorkeursdatum en tijd weten.

2. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 - 001 20 85 (gratis). Bereikbaar op werkdagen van : 9:00 – 17:00 uur.

Pand The Bed Company / Silvano Waterbedden

Brandstofkostenvergoeding

Download na het maken van uw afspraak uw ticket voor brandstofkostenvergoeding.

U krijgt de brandstofkosten vergoed bij aankoop van een bed v.a. 1.000,-. De vergoeding bedraagt een vast tarief per kilometer en wordt verrekend op het aankoopbedrag, en geldt alleen bij inlevering van deze ticket. Het is niet mogelijk naderhand in te leveren, en niet geldig met andere kortingsacties.

Bezoektijden showroom:
Maandag t/m vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
zaterdag, zondag en avonden alleen mogelijk op afspraak.

Bezoekadres showroom:
Industriestraat 9
7091DC, Dinxperlo
Nederland

Reistijden:
Arnhem: 30 minuten
Utrecht: 1 uur en 15 minuten
’s-Hertogenbosch: 1 uur en 15 minuten
Emmen: 1 uur en 45 minuten