Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis
Op voorraad
SKU
10961b

Watermatras Adapter

De waterbed adapter is een koppeling tussen de vulslang en de vulopening van het waterbed. Met een draai en schroefbeweging zet u de koppeling gemakkelijk vast aan de vultuit van uw watermatras. U voorkomt hier mee dat als er druk op de tuin slang komt, de slang niet van uw vultuit afspringt. Ook is dit perfect te gebruiken bij het automatische leeg pompen van uw watermatras. De waterbed adapter zit zo danig goed afgesloten op de vultuit dat het watermatras er helemaal vacuum mee kan worden getrokken.

4,95
Prijs inc. BTW en gratis verzending vanaf € 20,-
Voor elk model en merk waterbed
Eenvoudig water afvullen zonder knoeien
Trekt watermatras vacuüm
Advies nodig? Bel gratis +31 85 001 28 30
WhatsApp ons +31 85 001 3474

Eenvoudig water afvullen zonder knoeien

De waterbed adapter is een koppeling tussen de vulslang en de vulopening van het waterbed. Met een draai en schroefbeweging zet u de koppeling gemakkelijk vast aan de vultuit van uw watermatras. U voorkomt hier mee dat als er druk op de tuin slang komt, de slang niet van uw vultuit afspringt.

Ook is dit perfect te gebruiken bij het automatische leeg pompen van uw watermatras. De waterbed adapter zit zo danig goed afgesloten op de vultuit dat het watermatras er helemaal vacuum mee kan worden getrokken.

Geen gerelateerde blogs

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Watermatras Adapter
Uw waardering