Bezoek onze waterbedden showroom in Dinxperlo

Gratis slaapadvies

Gratis en vrijblijvend slaap adviesgesprek op afspraak. Onze Silvano slaapadviseurs heten u van harte welkom en staan voor u klaar met een deskundig en persoonlijk advies. Door voortdurende scholing zijn zij uitstekend op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden.

Maak hier uw persoonlijke afspraak. Hierdoor kunt u ook tijdens grote drukte altijd rekenen op kwalitatief hoogwaardig advies, een hoge betrokkenheid van onze medewerkers, grote zorg voor u als klant en een persoonlijke service.

Bezoektijden showroom:
Maandag t/m vrijdag 9:00 tot 17:00 uur
zaterdag, zondag en avonden alleen mogelijk op afspraak.

Bezoekadres showroom:
Industriestraat 9
7091DC, Dinxperlo
Nederland

Reistijden:
Arnhem: 30 minuten
Utrecht: 1 uur en 15 minuten
’s-Hertogenbosch: 1 uur en 15 minuten
Emmen: 1 uur en 45 minuten

Doorloop de volgende stappen en maak een afspraak, wij staan op u te wachten met een heerlijk kopje koffie.

Plan een afspraak in

Het is mogelijk om onze showroom zowel door de weeks, als in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

1. Vul in het onderstaande formulier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Eén van onze slaapspecialisten neemt dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Laat in het opmerkingen veld eventueel uw voorkeursdatum en tijd weten.

2. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 - 001 20 85 (gratis). Bereikbaar op werkdagen van : 9:00 – 17:00 uur.

* Verplichte velden

Brandstofkostenvergoeding

Download na het maken van uw afspraak uw ticket voor brandstofkostenvergoeding.

U krijgt de brandstofkosten vergoed bij aankoop van een bed v.a. 1.000,-. De vergoeding wordt verrekend op het aankoopbedrag, en geldt alleen bij inlevering van deze ticket. Het is niet mogelijk naderhand in te leveren, en niet geldig met andere kortingsacties.