Silvano Waterbed kopen

Creëer uw droomwaterbed met de online 3D waterbedden ontwerper

Wilt u online een waterbed kopen? Profiteer van onze scherpe waterbed aanbieding. U kunt voor een standaard ontwerp gaan, maar waarom niet het waterbed van uw dromen ontwerpen met de Silvano 3D waterbed ontwerper? Uw stijl, inrichting en opstelling kunt u nu in uw eigen design visualiseren.

U kunt ervoor kiezen uw 3D waterbed ontwerp af te drukken, op te slaan, door te sturen naar een vriend of naar ons voor een afspraak met één van onze technische adviseurs, zodat uw droomwaterbed realiteit wordt!

Waterbed onderhoud

U vindt bij ons een compleet assortiment waterbed accessoires en onderdelen. Voor het halfjaarlijkse waterbed onderhoud kunt u onder andere vinylreiniger en waterbedconditioner bestellen tegen een scherpe prijs. Voor zowel softside waterbedden als hardside waterbedden zijn (vervangende) veiligheidsvoeringen en watermatrassen verkrijgbaar. Voor uw softside waterbed zijn diverse foamranden te bestellen in de online waterbeddenwinkel van Silvano. Met een energiezuinige waterbedverwarming kunt u uw waterbed goedkoop verwarmen.

Textiel

Ook op textiel gebied hebben wij veel te bieden zoals een breed assortiment waterbed hoeslakens in diverse afmetingen. Bijvoorbeeld voor een waterbed 90x200, 100x200, 140x200, 160x200, 200x200, 180x220 cm en vele andere afmetingen. Ook kunt u bij ons voordelig een vervangende waterbed tijk of topper kopen.

Diverse waterbedden online samenstellen

Silvano Plus+ biedt individueel slaapcomfort, Silvano Inside is een systeem voor een waterbed in een bestaand bed, Silvano Split is een bed met split systeem en de Silvano Box is een boxspring waterbed. Silvano Light is een lichtgewicht watermatras die te plaatsen is op een lattenbodem.

Kijk naar de virtuele showroom hierboven, je ziet dat er 4 bedden staan opgesteld:

Uw bed ontwerpen doet u op basis van deze modellen, aangevuld met de onderdelen.

  • Ga met uw muis over een bed u ziet de typeaanduiding met de vanaf-prijs. U kunt 3 typen waterbedden opbouwen in de 3D waterbed ontwerper. Wanneer u op bed 4 klikt komt u op de onderdelenpagina, waar u onderdelen kunt bestellen.
  • Wanneer u op bed 1, 2 of 3 klikt komt u in een slaapkamer waarin u zowel het bed als de slaapkamer kunt aanpassen in de stijl die u wenst!
  • De 3D ontwerper heeft 10 stappen, bij elke stap kunt u aanpassingen doen. Bij elke aanpassing ziet u onderaan het menu de prijs veranderen, zodat u steeds kunt zien wat het kostenplaatje is!
  • Droomplaatje af? Ga dan door naar de kassa om uw waterbed te kopen.
Veel succes!

Hulp nodig of direct uw waterbed kopen? Neem een kijkje in onze waterbedden showroom.