Swipe to the right

Wat is de juiste afmeting van mijn watermatras?

6 months ago Geen opmerkingen

Hoe kies ik de juiste lengte van mijn waterbed?

Koel bed? 9 Tips voor wanneer het (té) warm in bed is!

8 months ago Geen opmerkingen

In de zomer kent iedereen wel de plaknachten waarbij de temperatuur in de slaapkamer te hoog is. Er zijn diverse opties om het toch koel te krijgen in bed.

Welke waterbed vloeistof moet ik gebruiken?

8 months ago Geen opmerkingen

Lees hier alles over het onderhouden van waterbedden.

Waterbed matras vervangen? Lees hier wanneer en waarom!

10 months ago Geen opmerkingen

In dit artikel leggen wij u uit waarom het vervangen van uw watermatras en veiligheidsvoering belangrijk is.

Watermatras vervangen? Maak de juiste keuzes!

10 months ago Geen opmerkingen

Uit ervaring weten wij dat het kiezen van een nieuw watermatras soms lastig is. Wij adviseren onze klanten daarom actief via telefoon, mail, chat of in onze showroom om de juiste keuzes te maken.

Boxspring waterbed

11 months ago Geen opmerkingen

Een boxspring waterbed is een populair model. Het Silvano Box waterbed kunt u geheel naar uw persoonlijke wens samenstellen met de waterbed configurator. Lees hier alles over het boxspring model waterbed.

Hardside of softside waterbed kopen?

11 months ago Geen opmerkingen

Veel klanten stellen de vraag "Moet ik een hardside of een softside waterbed kopen?". De keuze is eenvoudig! Wij geven in dit artikel een uitleg over de verschillen tussen een softside en een hardside waterbed.

​Online waterbed kopen? 10 Tips!

11 months ago Geen opmerkingen

Waarom zou ik een waterbed online willen kopen? Bekijk hier 10 tips over het online bestellen van een waterbed. Maak bij het aanschaffen van uw waterbed de juiste keuzes zodat u jaren onbezorgd kunt genieten van uw nieuwe bed.

Waterbed verwarming carbon of keramiek?

11 months ago Geen opmerkingen

Wist u dat een carbon waterbedverwarming tot 20% besparing kan opleveren op uw energiekosten? Lees hier alles over de verschillen tussen een keramische en een carbon waterbedverwarming.

Mijn waterbed verwarming is defect, Wat nu?

11 months ago Geen opmerkingen

Wanneer uw bed niet meer voldoende warm wordt, is dit waarschijnlijk te wijten aan een defecte verwarming. Maakt u zich geen zorgen, een paar dagen zonder verwarming is niet schadelijk voor uw bed. Bij een mono-waterbed kunt u 1-2 dekens op uw bed leggen, zodat deze minder snel afkoelt. Bij een duo-waterbed kunt u de scheidingswand tijdelijk wegnemen, zodat de nog werkende verwarming beide matrassen kan verwarmen.